неділя, 24 лютого 2019 р.



            День відкритих дверей – чудовий шанс для абітурієнтів поринути в яскраве студентське життя та визначитись з майбутньою професією.
            23 лютого, аби довідатись про умови вступної кампанії 2019, до Київського національного університету культури і мистецтв завітали випускники з усієї країни, серед яких були і ми.
           Познайомившись із представниками штабу «Абітурієнт-2019», вступники вирушили на цікаву та пізнавальну екскурсію вишем.
           Творчі майстерні, інноваційні лабораторії і мультимедійні фахові аудиторії представили 10 престижних факультетів: готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; зв’язків з громадськістю і журналістики; міжнародних відносин; кіно і телебачення; сценічного мистецтва; дизайну і реклами; музичного мистецтва; івент-менеджменту, фешн і шоу-бізнесу; хореографічного мистецтва; інформаційної політики і кібербезпеки.
           Після насиченої екскурсії відбулась атмосферна і пізнавальна зустріч із Михайлом Поплавським. Він звернувся до молоді з корисними порадами, мотиваційними настановами та розповів про Всеукраїнський конкурс #ТАЛАНОВИТИМ_ВХІД_БЕЗ_ЧЕРГИ, за підсумками якого 20 переможців будуть навчатись у виші безкоштовно.  







Немає коментарів:

Дописати коментар